AdPlatform logo Reklamues Publikues Kontakt

Bëhu pjesë e Gjirafa AdNetwork

GjirafaAdNetwork është platforma më e avancuar dhe me rritjen më të shpejtë në uebin shqip.

Regjistrohu
AdNetwork

Pse Gjirafa AdNetwork?

Shpërndarja masive e reklamave
 • Shfaqë reklamat e kompanisë/biznesit në mënyre programatike në të gjitha Portalet Shqip
 • Më shumë se 50+ Portale partnere
 • Real Time Bidding - RTB
Vetëmenaxhim i platformës
 • Krijo dhe menaxho reklamat online
 • Paguaj me kartelë bankare
Shumëllojshmeri e reklamave
 • Reklama me video
 • Reklama me banera
 • Native ads
 • Hulumtim i tregut (SmartBanner)
Targetim secifik
 • Geo-targetim - Shfaq reklama në të gjitha vendet ku ka shqipfolës
 • Targetim sipas shfletuesit, pajisjes apo sistemit operativ
 • Targetim me keyword - Shfaq reklama tek përdoruesit në bazë të interesit se perdoruesve

Modeli i çmimeve

Cost-per-Thousand (CPM)

Ështe modeli më i shpeshtë i reklamimit me display ads, ku ju paguani një çmim për çdo 1,000 shikime të reklamës. Model shumë efektiv për rritjen e brendit dhe për ritargetim të audiencave.

Cost-per-click (CPC)

Është model i reklamimit ku ju paguani vetëm atëhere kur përdoruesit klikojnë në reklamë. Model shumë efektiv për rritje të trafikut në website, gjenerim të leads dhe shkarkim të aplikacioneve.

Cost-per-action (CPA)

Është model i reklamimit me video instream, ku ju paguani vetëm nëse reklama juaj shikohet më shumë se 14.99 sekonda apo nëse klikohet. Model shumë efektiv për rritje të trafikut në website në mënyre organike dhe direkte.

Që nga viti 2016, ne kemi ndihmuar +500 biznese të ndryshme, të të gjitha industrive, në Kosovë, rajon dhe në Diasporën Shqiptare, për zhvillim të reklamimit online. Qëllimi ynë është t'u ofrojmë klientëve tanë shërbime profesionale të marketingut dixhital.

Disa nga partneret e GjirafaAdNetwork:

Publikuesit

Fitoni nga faqja juaj!

Gjirafa AdNetwork ju ndihmon të monetizoni faqen tuaj duke ju ofruar qasje në një nga rrjetet më të mëdha të reklamuesve në rajon. Shtoni një pjesë të kodit në faqen tuaj dhe GjirafaAdNetwork do të shfaqë automatikisht reklama të përshtatura për faqen tuaj.

Regjistrohu
Publikuesit

Disa nga partneret e GjirafaAdNetwork:

Monetizimi

Ne ju ndihmojmë të monetizoni faqet e juaja përmes platformës Gjirafa AdNetwork.

Maksimizoni fitimet tuaja

Caktoni hapësirat të cilat doni ti monetizoni. Insertoni kodin në faqen e juaj dhe ju mund të filloni monetizimin e faqes suaj përmes platformës Gjirafa AdNetwork.

Qasje në kërkesë premium nga reklamuesit

Duke u bashkangjitur si publikues në rrjetin e Gjirafa AdNetwork, ju fitoni qasje në kërkesë nga reklamuesit më të mëdhenjë në rajon.

Monetizimi
Raportimi

Raportimi

Raportimi i shpejtë dhe fleksibil ju mundëson të optimizoni inventarin tuaj dhe të zbuloni mundësi të reja të monetizimit.

Raportim në kohë reale të performancës

Raportim në kohë reale i performancës së faqes, inventarit dhe shitjeve të përgjithshme.

Raporte të personalizueshme

Filtrim i të dhënave në detaje duke përfshirë të dhëna mbi tipet e reklamave, shikimeve, klikimeve, dhe fitimeve.

Pyetjet e shpeshta

Reklamuesit

1. Si mund të krijoj një llogari si reklamues?
Per të hapur një llogari për reklamues duhet vetëm të regjistroheni këtu dhe pasi regjistrimi të përfundoj mund të filloni ti përdorni shërbimet tona
2. A mund te na asistoni/ndihmoni per hapjen e llogarise/krijimin e reklamave?
Po ne mund të ju asistojmë/ndihmojmë. Ju lutem na shkruani në livechat.
3. Cfarë lloje të reklamave ofron gjirafaAdNetwork?
gjirafaAdNetwork ofron tre lloje të reklamave:
 • Display Ads me formate 300x250, 170x60, 728x90, 300x60, 970x250, 800x400, 705x230, 320x40, 300x300 dhe 300x100
 • Native Ads me formate 'reklama të produktit' dhe 'nën-video'
 • Video Ads me formate bumper, skippable instream dhe unskippable instream
4. Si mund ta mbush llogarine në gjirafaAdNetwork?
Ju mund të mbushni llogarinë tuaj përmes kartelës bankare.

Publikuesit

1. Si mund të regjistrohem si publikues?
Regjistrohuni ketu dhe pasi regjistrimi të përfundoj, ne do t'iu kontaktojmë brenda 2 ditë pune.
2.Cilat janë kriteret që duhet t'i plotesoj për tu bëre pjesë e gjirafaAdNetwork?
Për tu bëre pjesë e gjirafaAdNetwork ju duhet që të keni rreth 20,000 pageviews në ditë, si dhe të jeni të regjistruar si biznes në menyrë që të bëhet faturimi
3. A mund të regjistrohem nëse jam publikues jashtë Kosovës?
Po ju mund të beheni pjesë e gjirafaAdNetwork edhe nëse keni të regjistruar kompani jashtë Kosovës.
4. Si e bën pagesën gjirafaAdNetwork për publikuesit e saj dhe cila është tërheqja minimale që mund të bëhet?
gjirafaAdNetwork bën pagesën përmes transferit bankar në llogari të kompanisë së publikuesit. Terheqja minimale që mund të bëhet nga një publikues është 100 euro.

Bëhu pjese e GjirafaAdNetwork

Konsultohu me ekspertin tonë të marketingut dixhital nëse dëshironi të:

 • Rrisni vetëdijen e brendit tuaj
 • Rrisni gjenerimin e leads
 • Rrisni shitjet online
 • Bëni websiten tuaj më efikas

Kontakt

Kosovë:
+383 45 101 954
+383 45 616 161
Shqipëri:
+355 68 803 0303
Email:
adnetwork@gjirafa.com
Adresa:
Magjistralja Prishtine-Ferizaj kilometri i 6 (Llapnasellë) Prishtinë, Kosovë
Pagesat bëhen përmes:
Termet & kushtet Politika e privatesisë