Gjirafa AdNetwork

Gjirafa® AdNetwork℠ është zgjidhja më efektive dhe më e thjeshtë e reklamimit në Internet.

Nëse ju jeni reklamues, kjo platformë ju mundëson të arrini efektshmëri maksimale nga kampanja juaj me shpenzime minimale Nëse ju jeni publikues, kjo platformë ju siguron fitime nga monetizimi i ueb-faqës suaj
Regjistrohu tani!
Jeni i regjistruar ? Kyçu

Pse Gjirafa AdNetwork?Përfitoni nga ueb-faqja juaj!

Gjirafa® AdNetwork℠ është platfoma më e avancuar dhe me rritjen më të shpejtë në uebin Shqipëtar që ju garanton reklamim të suksesshëm te miliona përdorues shqiptarë të Internetit. Brenda minutave, AdNetwork ju mundëson të rrisni prezencën tuaj online, të ngritni vetëdijen për brendin tuaj, të shumëfishoni përfitimet nga shitja, e shumë më tepër.

Jeni biznes dhe dëshironi të reklamoni?

Kjo është platforma e vetme për të reklamuar në tërë uebin shqip. Nëse jeni biznes dhe dëshironi të promovoni produktin, shërbimin apo brendin tuaj te përdoruesit shqipfolës të Internetit, atëherë Gjirafa AdNetwork ju ofron këtë mundësi unike. Thjeshtë regjistrohuni si Reklamuesclient.gjirafa.com dhe krijoni kampanjën tuaj të reklamimit. Reklama juaj do të shfaqet menjëherë te miliona përdorues të ueb sajteve partnere të cilët janë të interesuar për shërbimet tuaja. Ueb sajtet partnere janë të gjitha sajtet shqip të regjistruara në Gjirafa AdNetwork, ku ndër më kryesoret janë: telegrafi.com, gjirafa.com, ameble.com dhe shumë të tjera që çdo ditë i shtohen rrjetit tonë.

Jeni ueb publikues dhe dëshironi të përfitoni nga faqja juaj?

Nëse jeni pronar apo administrator i një ueb faqe të cilën dëshironi ta monetizoni, atëherë regjistrohuni si Publikues në Gjirafa AdNetwork. Përdoruesve të ueb faqes tuaj algoritmi do t’iu shfaq reklamën në hapësirat e përcaktuara reklamuese sipas targetit që përcakton reklamuesi. Ju realizoni fitim të cilin keni mundësi ta tërhiqni kur të doni. Nëse dëshironi të përfitoni, regjistrohuni këtu.

Reklama të targetuara

Gjirafa AdNetwork ju mundëson të targetoni reklamën tuaj duke u bazuar në hapsirë gjeografike apo të drejtoni reklamën tuaj te konsumatorët në bazë të preferencave të tyre, për shembull, te dashamirësit e sportit, apo edhe më saktë, tifozët e një klubi. Të gjitha këto mundësi unike i gjeni vetëm në Gjirafa AdNetwork.

Gjirafa AdNetwork

Targetim i fuqishëm

Kosovë, Shqipëri, Maqedoni, apo Diasporë; në karakteristika demografike; apo në bazë të preferencave të konsumatorëve.

Ndërveprim dhe ekspozim i lartë

Arrini pikërisht përdoruesit që janë të interesuar për produktin tuaj dhe nxitni ata të vizitojnë uebfaqen apo biznesin tuaj.

Matje në kohë reale

Monitoroni kampanjën tuaj në kohë reale për të mësuar se sa persona kanë shiquar, klikuar, apo kërkuar shërbimet/produktet tuaja.

Kurseni para

Optimizoni buxhetin tuaj të marketingut duke investuar vetëm në bazë të rezultateve.

Vetmenaxhim i lehtë

Menaxhoni vet kampanjat tuaja të marketingut në platformën tonë.

Raportim i detajuar

Pranoni përmbledhje të treguesve kryesorë që dëshmojnë efektshmërinë e kampanjës tuaj.

Për të kuptuar përparsitë e mëtutjeshme

Regjistrohu tani!
Fuqizuar nga Gjirafa.com

Adresa: Ahmet Krasniqi, Veranda C2.7 Hyrja II,
Lokali 7, Prishtinë, Kosovë

Tel: +377 (0) 44 991 206

e-mail: contact@gjirafa.com